Το καλοκαίρι του 2021 ο Γιώργος Παπαϊωάννου «προσαράζει» και σε τρίτο λιμάνι, στα νότια της πρωτεύουσας και συγκεκριμένα στο Καβούρι.
Ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα, μπροστά από το Divani Apollon Palace & Thalasso, το εστιατόριο PAPAIOANNOU ‘απλώνει’ τα τραπέζια του σε μια προβλήτα, με τα φώτα της ακτής και το μπλε της θάλασσας να συμπληρώνουν το σκηνικό – εικόνα που δίνει την αίσθηση στον επισκέπτη ότι γεύεται κάθε θαλασσινή γεύση στον πλέον φυσικό της χώρο.
Κουζίνα με έμφαση στα εκλεκτά φρέσκα ψάρια και θαλασσινά και τα ντόπια υλικά, με γεύσεις και χρώμα ελληνικό, σερβίρονται παρά θίν’ αλός στην αθηναϊκή ριβιέρα. Μια εξαιρετικά πλούσια λίστα κρασιών, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, συνθέτει τη γαστρονομική εμπειρία που φέρει την υπογραφή του Γιώργου Παπαϊωάννου.