Με καπετάνιο τον Γιώργο Παπαϊωάννου, το ομώνυμο εστιατόριο στο Μικρολίμανο αποτελεί εμβληματικό προορισμό για φρέσκο ψάρι και θαλασσινά στην Αθήνα και προσφέρει ένα αυθεντικό ταξίδι με γεύσεις και αρώματα από τις πιο κρυφές γωνιές της Ελλάδας.
Το όνομα του Γιώργου Παπαϊωάννου είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ποιοτική ψαροφαγία, με την ιστορία του να ξεκινάει από τους γονείς του στις αρχές του ’90 στην ενδοχώρα του Πειραιά και να συνεχίζεται παραθαλάσσια, στη μαρίνα του Μικρολίμανου από το 2013 έως σήμερα. Η μοναδική τοποθεσία - ορόσημο του εστιατορίου ταιριάζει απολύτως με το μενού, ενισχύει περαιτέρω τη «θαλασσινή» διάθεση των επισκεπτών του και απογειώνει τη γαστρονομική τους εμπειρία σε ένα περιβάλλον σύγχρονης αισθητικής και άνεσης.
Η επιτυχημένη πορεία του εστιατορίου PAPAIOANNOU, αποτέλεσμα της προσήλωσης στους εκλεκτούς θησαυρούς της ελληνικής φύσης, επισφραγίζεται σταθερά με διακρίσεις όπως το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας και το Toques d’ Or καθώς επίσης και με άλλες ανάλογες, όπως από το FNL Guide.